جستجو
نتیجه‌ای یافت نشد
نتیجه‌ای یافت نشد
اهدای بیش از 125 هزار جلد کتاب به کتابخانه های فارس 11:55 1404/05/11

 محمد حسین فیروزی در خصوص پویش نذر کتاب در فارس گفت: دومین جشنواره مردمی نذر کتاب در استان فارس با شعار «به کتاب‌هایت جانی تازه بده» با هدف ترویج سنت اهدا کتاب، جمع آوری کتاب و ارتباط با مخاطبین جدید از ابتدای اسفند 1403 شروع شده و تا پایان مرداد 1404 ادامه دارد.

وی ادامه داد: استقبال گسترده مردم در استان به قدری بوده که استان فارس جز استان‌های پیشتاز پویش نذر کتاب در سطح کشور به شمار می‌آید.

مدیر کل نهاد کتابخانه ها فارس افزود: پویش نذر کتاب از 2 سال قبل با هدف ترویج سنت اهدا کتاب برگزار شده که در اولین مرحله این پویش 200 هزار جلد کتاب توسط خیرین نیک‌اندیش به کتابخانه های استان اهدا شد؛ این استقبال گسترده در دومین مرحله از پویش نذر کتاب بیشتر از قبل و تاکنون 125 هزار و 400 جلد کتاب به ارزش تقریبی 140 میلیارد ریال کتاب در سطح استان اهدا شده است.

به گفته این مقام مسئول بیش از 40 درصد کتاب‌های اهدا شده در مرحله دوم پویش نذر کتاب در کتابخانه های استان در دسترس مخاطبین قرار گرفته است.

فیروزی در خصوص نحوه انتقال کتاب‌های اهدایی تصریح کرد: کتاب اهدایی به درخواست اهدا کننده آن کتاب در کتابخانه نزدیک محل زندگی فرد یا منطقه‌های محروم فرستاده می‌شود

سایر خبر ها
درباره ما 11:30 1404/05/11

درباره ما

تماس با ما 11:36 1404/05/11

اطلاعات تماس

کتاب‌های حسی و لمسی زیر انگشتان کودکان نابینا خوانده می‌شود 11:59 1404/05/11

کتاب‌های حسی و لمسی، سفر دور و دراز خود را به ١2 استان کشور از شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی آغاز کرده‌اند تا زیر انگشتان کودکان نابینا و کم‌بینای ایرانی خوانده شوند.

ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیازمند همت همگانی است 12:03 1404/05/11

معاون فرماندار عجب شیر در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی این شهرستان گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیازمند همت همگانی است.